Extra stopcontacten in uw woning of bedrijfspand

Het kan gebeuren dat u apparaten in uw woning of bedrijfspand wilt aansluiten, maar er geen stopcontacten voor aanwezig zijn. U kunt er dan voor kiezen om verlengsnoeren te gebruiken, maar hiermee vergroot u de kans op kortsluiting. Een andere en veel verstandigere optie is het uitbreiden van uw elektriciteitsnetwerk met bijvoorbeeld extra stopcontacten. In Harderwijk en omgeving is Precies Techniek u graag van dienst bij elektriciteit aanleggen. Wij gaan veilig te werk en luisteren naar uw wensen.

Vakkundig eindresultaat

Als u een elektricien van ons bedrijf inschakelt bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Voor ons is het van groot belang dat u na onze werkzaamheden tevreden bent. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren gebeuren daarom ook altijd in overleg met u. Onze vakmannen zullen nooit zomaar een kabel door uw woning of bedrijfspand trekken die daar niet thuis hoort. Of het nu gaat om het plaatsen van extra stopcontacten of om het aanleggen van nieuwe verlichting. Voor elektriciteit aanleggen zit u in Harderwijk bij ons goed!

Wij verrichten geen werkzaamheden op het gebied van televisiekabels, computers, witgoed en verwarmingen. Voor alle overige werkzaamheden op het gebied van elektriciteit bent u bij Precies Techniek aan het juiste adres!