Snelle service van uw elektricien

Als u te maken heeft met stroomuitval of kortsluiting, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. In Harderwijk en omgeving kunt u rekenen op de elektriciens van Precies Techniek. Wij bieden u een 24-uurs spoedservice en staan binnen de kortste keren bij u op de stoep. Onze elektriciens hebben de beschikking over professionele gereedschappen en zijn op de hoogte van de laatste veiligheidsmaatregelen. Voor ons is daarom niet alleen uw veiligheid van belang, maar ook de veiligheid van onze werknemers. Werken met elektriciteit tenslotte is gevaarlijk!

Dag en nacht hulp!

In Harderwijk en omgeving maakt u dag en nacht gebruik van onze spoedservice. U hoeft maar te bellen en wij zorgen ervoor dat uw probleem snel verleden tijd is. Of het nu gaat om het herstellen van kortsluiting of om inschakelen van uw stroom. Wij weten hoe we te werk moeten gaan en zorgen nooit voor extra schade!

Bel 085 - 106 15 87 voor directe hulp! Via dit telefoonnummer kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Ook in het weekend of tijdens feestdagen maakt u gebruik van onze spoedservice. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u uw elektrische apparaten niet kunt gebruiken.